fbpx

o nama

Mi smo lideru u izradi planova oplate i armature i 3D BIM-a!

Cilj naše mlade i rastuće kompanije je da iskoristi entuzijazam, znanje i QA/QC proces da vam pomogne da poboljšate svoju poziciju na tržištu koje se permanentno razvija. Snaga našeg tima, kao vašeg podizvođačkog partnera ogleda se u stavu da ne postoje prepreke već samo izazovi.

Proteklih pet godina posvećenih izradi planova, mi smo sazreli. Naš tim broji pedeset vrsnih inženjera čija je misija da u najkraćem roku odgovore na svaki zadatak. Bilo da se radi o nacrtima male stambene jedinice ili komplikovanim betonskim armiranim stubovima mosta, naš tim će prihvatiti posao sa najvećom posvećenošću i predanošću.

Motivisani smo i fokusirani na svaki detalj. Stoga ćemo se angažovati svim kapacitetima na svakom pojedinačnom projektu na kojem smo angažovani.

Čvrsto i posvećeno stojimo iza svega što radimo. Našim klijentima pružamo podjednaku pažnju, brigu i odgovornost za svaki projekat ili aktivnost, kao i dužno poštovanje i razumevanje njihovih potreba, kao suštinskih segmenata naše kompanijske kulture.

375
Malih, Srednjih i Velikih
Projekata
Uspešno Kompletiranih
73 Vernih Klijenata
50 Veštih Inženjera
30+ Saradnika

Najnoviji Projekti

Šta naši klijenti kažu za nas:

Zemlje u kojima smo imali uspešne saradnje:

Australija, Austrija, Kanada, Hrvatska, Estonija, Finska, Nemačka, Mađarska, Italija, Crna Gora, Holandija, Poljska, Rusija, Srbija, Slovenija, Švedska, Švajcarska, S.A.D.

Mi volimo da delimo naše znanje sa drugima Svi Članci

Thanks!
We value time and great communication. Feel free to ask us anything.

    *We will get back to you in less than 24 hours.